/
Politika privatnosti
Politika sigurnosti
Posvećeni smo zaštiti privatnosti i sigurnosti naših posetilaca i korisnika. Ova Politika sigurnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke. Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Politiku sigurnosti pre nego što koristite naš portal.
Prikupljanje podataka
Prikupljamo određene informacije o Vama kada koristite naš portal. Ove informacije se mogu sastojati od Vašeg imena, adrese e-pošte, adrese IP, vrste pregledača koji koristite i informacija o Vašoj lokaciji. Ove informacije se prikupljaju kako bismo Vam omogućili pristup našem portalu i poboljšali Vaše korisničko iskustvo.
Korišćenje podataka
Koristimo prikupljene informacije za pružanje usluga našeg portala i kako bismo unapredili Vaše korisničko iskustvo. Takođe, možemo koristiti ove informacije kako bismo Vam pružili personalizovane oglase. Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno u svrhu pružanja usluga našeg portala ili po nalogu zakonodavne ili izvršne vlasti.
Sigurnost podataka
Pridržavamo se najboljih praksi u pogledu sigurnosti podataka kako bismo zaštitili Vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja. U tu svrhu, primenjujemo niz tehničkih i organizacionih mera zaštite, uključujući šifrovanje podataka, stroga pravila pristupa i sigurnu obradu podataka.
Prava posetilaca
Imate pravo da tražite pristup informacijama koje smo prikupili o Vama i da zatražite da se Vaši podaci isprave, obrišu ili ograniče. Takođe, imate pravo na prigovor u vezi sa obradom Vaših podataka. Sva Vaša prava u pogledu obrade Vaših ličnih podataka možete ostvariti putem e-pošte ili pisanjem na našu adresu. Sve kontakt informacije možete pronaći na stranici za Kontakt na ovom portalu.
Linkovi prema drugim web stranicama
Naša web stranica može sadržavati linkove prema drugim web stranicama. No, nakon što kliknete na te linkove i napustite našu stranicu, trebate imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem tih web stranica i samim tim ne možemo biti odgovorni za zaštitu vaše privatnosti. Na tim stranicama one informacije koje podelite prilikom poseta nisu obuhvaćene ovom Izjavom o privatnosti. Savetujemo vas da budete veoma oprezni i da obavezno proučite Izjave o zaštiti privatnosti na tim web stranicama kako bi se zaštitili od mogućih rizika.
Ažuriranje Politike sigurnosti
Ova Politika sigurnosti može se povremeno ažurirati radi usklađivanja sa promenama zakona ili naših poslovnih praksi. U slučaju značajnih izmena, obavestićemo Vas o tome putem našeg portala ili putem e-pošte. Sve kontakt informacije možete pronaći na stranici za Kontakt na ovom portalu.
Kontakt
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom Politikom sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-pošte ili pisanjem na našu adresu. Naš tim za podršku će Vam rado pružiti dodatne informacije i pomoći Vam u rešavanju Vaših problema. Sve kontakt informacije možete pronaći na stranici za Kontakt na ovom portalu.
Zaključak
Naš portal se pridržava najboljih praksi u pogledu zaštite privatnosti i sigurnosti podataka naših posetilaca. Ova Politika sigurnosti ima za cilj da Vam pruži jasne informacije o načinu na koji prikupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke. Molimo Vas da redovno posećujete ovu stranicu kako biste bili u toku sa eventualnim izmenama u našoj Politici sigurnosti.